Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сигурен съм че е гледана колата все пак е форумна а и не се купува 159-ка за да я караш кат Гоуф Но определено не съм видял модел кола на който комбито да му седи по-добре от седана,някакси са ми антипатични комбеата (мое мнение) просто не ги възприемам като кола за кеф ами за работа. Ако бе седанова щях да мисля варианти да я купя за тия пари.
    П.С Благодаря и на другите които ми отправиха оферта за 159ка ,те си знаят кои са. Просто за добра кола ще трябва да посъбера малко бюджет, понеже не съм т хората които зимат на сляпо и карат докато спре
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
      .... Просто за добра кола ще трябва да посъбера малко бюджет, понеже не съм т хората които зимат на сляпо и карат докато спре
      Така е, по-добре събери още или ако не, поогледай 156 FL. Там ще ти останат пари за обслужване и други нещица
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

• Изчакай, събери пари и си вземи 159, уникална кола е, няма да сбъркаш. Ще излезе оферта, ще се появи твоята кола. Комби да е по-добре изглеждащо от седан е много субективно изказване и подлежи на съмнение. Неможеш ме накара да седна в комби, ако ще да е с 5к лева по ниска цената от седана при равни условия.
        Пепоне, покарай малко още твоята колица, изчакай и ще събереш лев. Като имаш идване към Русе се обади да ти дам да покараш и няма да търсиш друго освен 159.

Каското е хубаво нещо, давам по спомен около 800лв, застрахована за 25к лв...това е с отстъпки...позлвам доста, както и да е.
        Като стане фал и ме дернат ходя и си боядисвам в най-добрият сервиз в Русе с възлагателно писмо, без въпроси. Боядисах си така праговете, врата задна, че имаше някаква смола не падна с полиране.

Сега ще боядисам задна броня, че от вадене на багаж има няколко леки дръскотини.
        фара ми е над 1000лв, е мерси ма не ми се плаща.
        Каското пази и от крадци. Умишлени надирания от хубави съседи. За една година все една броня ще боядисам.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Всичко е въпрос на вкус, предпочитание и най-вече функционалност. Ето защо аз друго освен комби нема да си взема.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Ми по принцип мен ме блъскат и си плащат. В Каското касичката я захранват кадърните и разумни шофьори, а я точат тия дето не знаят къде се намират на GPS-а и дали карат назад или напред и отделно измамници, които не са малко, има хора живеят само от застрахователни измами. Техните далавери също са включени в премията на другите - много ясно, че никой няма да работи на загуба. Това разбира се е много грубо обобщение, но в общи линии. .. Като се очеша някъде сам няма да ходя да се моля на бай уй за 100лв и да чакам ред в тенекеджийното на бай чеп, един фар е 200лв без отстъпки А и откакто спрях да правя каско на колите съм вече 10хил лв напред като си махна зулумите остават 8 може да си купя една друга кола.
            Бацко стига бе,какъв фар ще сложиш за 200 лв.,като турските предни джамове,дет на слънце така изкривяват че не може да се кара.

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
            Сигурен съм че е гледана колата все пак е форумна а и не се купува 159-ка за да я караш кат Гоуф Но определено не съм видял модел кола на който комбито да му седи по-добре от седана,някакси са ми антипатични комбеата (мое мнение) просто не ги възприемам като кола за кеф ами за работа. Ако бе седанова щях да мисля варианти да я купя за тия пари.
            П.С Благодаря и на другите които ми отправиха оферта за 159ка ,те си знаят кои са. Просто за добра кола ще трябва да посъбера малко бюджет, понеже не съм т хората които зимат на сляпо и карат докато спре
            Като отидеш да си купуваш телевизор със 159 седан,или ти се роди дете,пак ще си говорим.В днешно време 159 е дългосрочна инвестиция.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
              Сигурен съм че е гледана колата все пак е форумна а и не се купува 159-ка за да я караш кат Гоуф Но определено не съм видял модел кола на който комбито да му седи по-добре от седана,някакси са ми антипатични комбеата (мое мнение) просто не ги възприемам като кола за кеф ами за работа. Ако бе седанова щях да мисля варианти да я купя за тия пари.
              Виж .. има и други алтернативи за автомобил, които са .. да не кажа по-добри от 159-ката. И пак са в нейния ценови диапазон. Аз лично се убедих в това.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• карах няколко дни другата кола ... и кво да ви кажа
                стана ми тъжно за 159 .. веднага като се качих на нея
                се появи усмивката ,... уникално е
                а и звука от блоу офа и като видят челния интеркулер отред ... събира погледите ....
                alfa 164 t.s ex
                tipo 2,0 16v turbo ex
                opel astra amnesia ex
                megane 2 ex
                alfa 159 jtd ех
                audi A6/S TQ 330+
                audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Седалките на седана ми падат, място бол, 47 инча телевизор си побрах идеално на задната седалка без проблеми, даже седалките не свалих!

Комбито е според потребностите, н не мисля, че изглежда по-добре. Субективно е. Ако не ти трябва комби, не си купуваш такова. Изглежда добре за комби да, но не по-добре от седанче

Като ти трябва кола за семейство си купуваш 7 местен ван и си ти!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Бацко стига бе,какъв фар ще сложиш за 200 лв.,като турските предни джамове,дет на слънце така изкривяват че не може да се кара.[COLOR="Silver"]
                    Не знам що си мислиш, че трябва да струва 1000лв един тъп фар. Гаранция ти давам, че ще свети повече от оригинален 8г прегорляк. Какво не ти харесва?
                    Attached Files
                    Last edited by code; d.m.y г., 12:59.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не знам що си мислиш, че трябва да струва 1000лв един тъп фар. Гаранция ти давам, че ще свети повече от оригинален 8г прегорляк.
                      1000 лв. е ксеноновия фар,нормалния е 400 лв.Да ще свети китаеца,ама не повече от година.Батко слагал съм много китайски и тайвански фарове,да светват супер,но изкарват една година,макс 2,после галванизацията и лупите са тотален шит.Даже скоро сложихме на Клио 2 и изкараха 6 месеца и бяха жълти кат слънцето.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение

Като отидеш да си купуваш телевизор със 159 седан,или ти се роди дете,пак ще си говорим.В днешно време 159 е дългосрочна инвестиция.
                        46" телевизор без кашонО и у 156 на задната седалка се побира.

Стига бе Мъри секи ден не се ни дете ражда,ни телевизор купува.
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Мислете си квото искате,факт е,че 159 комбе е по красива от седана

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                            Така е, по-добре събери още или ако не, поогледай 156 FL. Там ще ти останат пари за обслужване и други нещица
                            Баш и аз тва мисля.

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Мислете си квото искате,факт е,че 159 комбе е по красива от седана
                            Най-красивото комби е,спор нема,са седан или вагон въпрос на вкус,моята ако беше седан и цръвена можеше и да не я продам.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Винаги съм се чудил каква е тази радост, че застрахователя платил скъпа част или, че някой си избил застраховката. Да не би някой сериозно да смята, че е по-голям дявол от дявола? Цената каско за няколко години достига сборна сума по-голяма от остатъчната стойност на автомобила. Факт. Единствената далавера в каското е да нямаш каско.
                              Аз съм доста напред от каското за 6 г. Това при положение, че миналата година не съм завеждал щети.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                                Аз 4 поредни години плащах по около 2х.лв за 159-ката тази последната преди да е дам беше 1400лв премията.
                                За Аудито сега плащам отново по 2 -а бона,полицата си я сключвам аз и дори съм я завишил със 30% за официален сервиз или само оригинални части ако има щета.
                                По интересното е ако изчезне автомобила и след два дни ти се обадят за 5 бона откуп,какво правиш няма мърдане,а който е застрахован може спокойно да им каже да се Ши.........
                                Tе са го измислили като им кажеш ,че не те бърка и няма да даваш откуп ти източват маслотото палят и после ти връщат колата . Това застрахователя не го покрива,
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
                                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

Working...
                                X